Napuštanje očeve kuće.

Napuštanje očeve kuće.

Frizer, otac, kuća i vjenčanje, što je svim tim riječima zajedničko.
 
Prvi simbol doma je otac, kakvo značenje ima otac za jednu buduću mladenku? Definitivno predstavlja zaštitu, vodstvo i sigurnost.
 
Smatramo kako je otac svakoj budućoj princezi u bijelom od izuzetne važnosti i svakako joj teško pada razdoblje kada napušta svoj dom sigurnosti, zajedništva i pripadnosti. Suze same klize već kroz tekst jer naš mozak povezuje sjećanja i daju tu emociju!
 
A kako bismo olakšali tu emotivnu sponu i prekinuli je na zdrav način bez posljedica osmislili smo koncept za buduće mladenke da im stres i nervoza bude na nultoj razini, a dobre emocije, sigurnost i povjerenje na 100% dok ih sređujemo u našoj rozoj oazi mira! Pobrinut ćemo se da se osjećate mirno, sigurno, važno i da sve prođe glatko bez stresa i nervoze!
Naš tim će se pobrinuti da se osjećate kao male i velike princeze jer u očima naših otaca ćete uvijek tako ostati. Nakon našeg tretmana očevi će vas pamtiti u najboljem izdanju! 
Zato smo osmisli opuštenu i relaksirajuću atmosferu u salonu koji je također smješten u kući što zapravo i simbolizira mladenkin odlazak. U našem salonu imate mogućnost otpustiti stres kroz emocije i suze radosnice zbog novog, sretnijeg i boljeg poglavlja u vašim životima! A zatim nasmijani, sretni i opušteni možete krenuti na zabavu svog života i podijeliti uspomene sa svojim voljenima.
 

Bonjour Beauty Spa