Svi mi govore da sam sponzoruša...

Svi mi govore da sam sponzoruša...

Svi mi govore da sam sponzoruša ali moja frizura govori drugačije! Svi mogu misliti i da jesam, haha ali briga o mojoj kosi je od izuzetne važnosti!
Ona zahtijeva upravo to sponzorski angažman, brigu, njegu i mjesečni izdatak.
U prijevodu vidite kako se rimuje love (ljubav) ili ako prepišemo riječ love na hrvatski jezik možete vidjeti kako vaša kosa zahtjeva mnogo love hehe!
Kakva je Vaša sponzorska apoteka?!
Dali štedite na njezi, brizi i proizvodima?
Koliko često posjećujete sponzorske salone koji će vam dati željeni rezultat u obliku željene frizure?

Neki dan sam čula jednu izjavu klijentice koja bi “sponzorsku zuzu” ali uz budžet koji je u cent proračunat!
Pazite! Prvo da biste dobili nešto, jako je važna sinergija primanja i davanja. Ukoliko škrtarite u nečemu teško da će poteći stanje obilja i željenog, pa i rezultata! Kosa sve osjeti ako ne teče LJUBAV = LOVE Stoga za sve one koje se skrivaju i ne žele biti sponzoruše neka se zapitaju zašto ne?
Zbog novčanika koji je prazan ili je uskogrudan? Zato pametne dame izdvajaju za svoj friz kako bi dobile željeni ishod, ali širokogrudno pa im se vraća u rezultatu!

Dok pišem ovaj tekst velika je etiketa u krivom kontekstu sponzoruše!

Ja bih ju nazvala nova sponzoruša u njegovom smislu jer kad ju pogledate sva je tip top! Vjerujem da tu nema ništa loše! I da može biti samo za primjer svakoj ženi koja malo kaska za održavanjem sebe i da ovdje možemo izvući samo ono najbolje!
A to je dotjerana, zaglađena, mirisna i voluminozna frizura sa stilom!

Živjele sponzoruše novoga doba bez cenzure s moje strane!

Ukoliko vas smeta ova izjava “iiili kontekst “svi mi govore da sam sponzoruša ali moja frizura govori drugačije” okrenite metaforičko značenje pa da vidite što će vam podsvijest sama servirati, pozitivnu ili negativnu asocijaciju. U svakom kontekstu možemo naučiti nešto o nama samima gdje smo zaglavljeni i još trebamo raditi na sebi i kakvu priču pričamo sami sebi i o sebi. Pozitiva ili negativa.

Nije bitno tko financira vašu frizuru, gledajte to kao ulaganje u sebe tj. njegu tijela koja se već odavno nalazi unutar primarnih potreba ljudske rase.

Bonjour Beauty Spa